loading...

Hetedhét országra szólót rendezzünk, vagy szűkebb körűt? Milyet is?
Tökéleteset! Hisz az esküvő az élet legszebb felismerésének ünneppé
tétele, világgá kiáltása: Megtaláltam, akit kerestem!
És mivel nincs két egy forma nő és férfi, két egy forma szerelem,
a tökéletes szó is mindenkinek más.

Én abban tudok segíteni, hogy megtaláljátok, amit Nektek jelent.

Rólunk

Vissza a menübe

Rólunk

A Nektek szóló, Rólatok mesélő esküvőben hiszek. Mert bár rengeteg szép, tradicionális vagy modern elemmel tudjuk megtölteni az aznapot, akkor lesz igazán a Tiétek, ha mesél. Mesél rólatok, mutat, ad a vendégeiteknek belőletek.

Nagyon szeretem a szervezés elejét, a tervezgetés szakaszát. Már akkor lehet sejteni, hogy igen, ez egy kicsit más lesz! Mert mindig más. Másnak is kell lennie. Nagy szeretettel és lelkesedéssel vetem bele magam ennek a megfejtésébe, majd a megvalósításba. Fontos nekem, hogy a legelejétől érezzétek, esküvőt szervezni, esküvőre készülni jó! Nem kell idegeskedésről, stresszről, határidőkről szólnia, az összes szervezési teendőt, amihez tapasztalat, rendezvények területén való jártasság kell, azt leveszem a vállatokról. De Nektek is megmarad annyi minden! A szép, izgalmas része, mert igen, ez lehet egy csupa mosoly, felhőtlen kaland, ha van, aki fogja a kezetek és időnként irányba terel.

Az elmúlt években végzett munkám során megtapasztaltam, hogy a lelkesedés mellett rengeteg ismeretre, információra, kapcsolatra és szakértelemre van szükség ahhoz, hogy az esküvői előkészületeket Ti stresszmentesen, örömmel készülődve tudjátok megélni. És amikor eljön a várva-várt nap, kettőtök.

Nagy szeretettel és lelkesedéssel vetem bele magam ennek a megfejtésébe, majd a megvalósításba. Fontos nekem, hogy a legelejétől érezzétek, esküvőt szervezni, esküvőre készülni jó! Nem kell idegeskedésről, stresszről, határidőkről szólnia, az összes szervezési teendőt, amihez tapasztalat, rendezvények területén való jártasság kell, azt leveszem a vállatokról. De Nektek is megmarad annyi minden! A szép, izgalmas része, mert igen, ez lehet egy csupa mosoly, felhőtlen kaland, ha van, aki fogja a kezetek és időnként irányba terel.

Az elmúlt években végzett munkám során megtapasztaltam, hogy a lelkesedés mellett rengeteg ismeretre, információra, kapcsolatra és szakértelemre van szükség ahhoz, hogy az esküvői előkészületeket Ti stresszmentesen, örömmel készülődve tudjátok megélni. És amikor eljön a várva-várt nap, kettőtök ünnepe, akkor azt kettesben, mégis az egész násznéppel együtt tudjátok boldogan és gondtalanul átélni.

Az álmok nem excell táblázatban kalkulálható forintokról szólnak. Legyen szó bármilyen stílusú, bármekkora esküvőről, aki érzi e nap igazi jelentősségét, az csak az elkepzeléseinek tökéletesen megfelelő legjobbal lehet elégedett.

Felfedezni és belecsempészni azokat az apró kis részleteket az esemény egészébe, amitől egyedi, Rólatok mesélő, egyszeri és megismételhetetlen lesz házasságkötésetek napja, Nektek felhőtlen kaland, nekem a munkámnak értelmet adó kihívás. Szervezett, kézben tartott és mindenre kiterjedő figyelem és együtt alkotás eredményeként esküvőtök napja számotokra nem rohanásról, kapkodásról, időpontokról és ellenőrzésről szól, hanem arról, amiről szólnia kell: kettőtökről, egymásról. Igazi gondtalan ünneppé válik, s a munkám végeztével nekem külön ajándék, hogy én is részesülhetek valamennyiőtök örömében.

Vágvölgyi Andrea

Azt hiszem, egy kicsit minden lány álma az 'esküvős világ'. Nagyon más közegből érkeztem, a humán erőforrás menedzsment területéről, de van metszéspont, ott is emberekkel foglalkozom, töretlen lelkesedéssel. Az utóbbi pár év nagyon intenzíven telt, olyan esküvők szervezésében vehettem részt, amik mind egyediek voltak és a maguk nemében páratlanok. Számomra ez a világ nem csak munkát jelent, hanem kreativitást, kihívást, örömet és bizalmat. Szeretem, hogy a háttérben végig ott vagyunk, az első találkozástól az utolsó hajnali táncig. Szeretem, ahogy ez alatt a pár hónap alatt az apró puzzle darabkák kerek, színes egységes keppé formálódnak a segítségünkkel. Hiszem, hogy semmi sem történik véletlenül: „különleges helyszínek, színek, illatok, zenék… kedves Párok, akik általunk indulnak el egy úton… újabb valóra váltott álmok…” – emiatt tudom, hogy nagyon is jó helyen vagyok itt!”

Csepeli Dorina

Anasztázia & Gábor

Vissza a menübe

következő esküvő

Kedves Andi! Nem lehet szavakkal kifejezni azt a hálát, köszönetet, amit érzünk, azért, hogy "életünk lecsodálatosabb" napját tényleg ÉLETÜNK LEGCSODÁLATOS NAPJÁVÁ varázsoltad. Köszönöm a kitartásod, a türelmed, a talpraesettséged, hogy egy-egy dührohamom közepette Te tudtál helyettem gondolkodni,cselekedni, megoldani mindent. Mindenkinek csak ajánlani tudlak, mert megfizethetetlen az a segítség, amivel minden terhet levettél a vállunkról a szervezéssel, és természetesen ezáltal valóban élvezni tudtuk ezt a csodálatos napot! Kívánok Neked még sok- sok esküvőt, és remélem, hogy még sok párnak sikerül megvalósítanod álmaik esküvőjét! Sok puszi, Mosonyi-Dombai Anasztázia & Mosonyi Gábor

Anasztázia & Gábor

Kedves Andi!
Nem lehet szavakkal kifejezni azt a hálát, köszönetet, amit érzünk, azért, hogy "életünk lecsodálatosabb" napját tényleg ÉLETÜNK LEGCSODÁLATOS NAPJÁVÁ varázsoltad. Köszönöm a kitartásod, a türelmed, a talpraesettséged, hogy egy-egy dührohamom közepette Te tudtál helyettem gondolkodni,cselekedni, megoldani mindent. Mindenkinek csak ajánlani tudlak, mert megfizethetetlen az a segítség, amivel minden terhet levettél a vállunkról a szervezéssel, és természetesen ezáltal valóban élvezni tudtuk ezt a csodálatos napot! Kívánok Neked még sok- sok esküvőt, és remélem, hogy még sok párnak sikerül megvalósítanod álmaik esküvőjét! Sok puszi,

Mosonyi-Dombai Anasztázia & Mosonyi Gábor

Fanni & Kalóz

Drága Andi,
Remélem elhiszed, hogy még mindig sokat gondolok Rád, és már a kislányunknak is megmutattam az esküvői videót, ami persze őt nem annyira érdekelte, én viszont minden alkalommal könnyek közt nézem, anyukámnak a mai napig az esküvői vegyes képek mennek a számítógépén ? Most is pontosan tudom, milyen érzés volt meglátni Téged a tömegben a templom előtt és megkönnyezni, hogy na végre megnyugodhatok, minden rendben lesz, elengedhetem magam, mert Te figyelsz az egész napra!!!! Pár sorban nehéz lenne leírni, ami bennem van úgy Veled és mindennel kapcsolatban, de az, hogy egész nap semmin nem kellett aggódnom, minden úgy volt, ahogy megbeszéltük, figyeltél rám/ránk, hogy mit szeretnénk, gyönyörű helyszínt hoztál nekünk, egy szuper szolgáltatói csapatot, és ezt mind Neked köszönhetjük! Ha még egyszer férjhez mennék, azonnal hívnálak, bár ez nincs tervbe véve! És bevallom, bármennyiszer átélném újra és újra, ha lehetne! ? Huhh, ez azt hiszem kicsit érzelgősre sikerült, de nem is hiszed Andi még ennyi idő után is mennyire bennem él az az egész szervezés és maga nap! Sokszor puszilunk,

Fehér Fanny és Kaló Zoltán

Gyöngyös & Csabi

Kedves Andi!
Az esküvőnk felejthetetlen élmény volt és nem csak nekünk hanem a násznép minden tagjának is. Nem volt olyan kívánságunk, ami ne teljesült volna a csodás balatoni helyszíntől kezdve a ránk szabott esküvői ceremónián át a malacsütésig és a népmese motívumos madárkás tortáig és még sorolhatnám! Olyan kis kerek volt az egész :) És ezért nem lehetünk elég hálásak Neked, hiszen röpke másfél hónap alatt sikerült megvalósítani mindazt, amire vágytunk. A nagy napra minden a helyére került, semmilyen apróság nem hiányzott és mi és a családunk eközben felszabadultan készültünk és tudtuk megélni az esküvő minden mozzanatát, mert a szervezés gondját-baját levetted a vállunkról. Mi csak megálmodtuk, egyeztettünk Veled, döntöttünk és kimondtuk az igent... ... és élveztük minden pillanatát! Köszönjük!

Gyöngyös és Csabi

Ildi & Gábor

Kedves Andi!
Megérkeztünk, de még mindig csak az esküvőről tudunk beszélni, annyira csodálatos volt, mindenki el volt ájulva, hogy milyen tökéletes a szervezés, meg a hajó, meg minden! Nagyon szépen köszönjük Neked a rengeteg munkát, amit szívvel-lélekkel tettél az álmaink megvalósítása érdekében, hogy fáradhatatlan és lelkiismeretes munkáddal segítettél megvalósítani azt az esküvőt, amiről már évek óta álmodtunk! Rengeteg gondot levettél a vállunkról és így az esküvő napján csak arra kellett figyelnünk, hogy jól érezzük magunkat. Te semmi olyat nem akartál ránk erőltetni, amit mi nem szerettünk volna, viszont minden elképzelésünket segítettél megvalósítani, sok-sok hasznos tanácsot adtál és bátran hagyatkozhattunk a tapasztalatodra és szakértelmedre. Igazán szerencsések vagyunk, hogy Veled készülhettünk eddigi életünk legtökéletesebb napjára! A szüleink is nagyon hálásak! Még egyszer nagyon köszönünk mindent!

Borza Ildikó és Zentai Gábor

Lilla & Tomi

Szia Drága Andika!
Szeretném Neked megköszönni kettőnk nevében, hogy egyik "fő-kémikusa" voltál a kísérletnek, amelyben létrehoztátok a leggyönyörűbb és legbiztonságosabb Varázsgömböt. A varázsgömböt, amiben egy közös,új, igazi élet kezdődött el; a varázsgömböt,ami úgy ragyog,hogy bárki ránéz,elfogja az irigység és feltétlenül ilyet szeretne:). Talán közhelynek tűnik,de tényleg szívből gondolom,hogy Nélküled és a szuper kis csapat nélkül ez nem jött volna létre. Hihetetlenül sokat segítettél,és a készülődésben egyetlen egyszer sem volt olyan pillanat,amikor csalódnunk kellett volna. Mindenki azt mondja, tökéletes esküvő nem létezik, hát a miénk az volt!!! Nem számított az időjárás, nem számított semmi sem, mert minden úgy zajlott, ahogy azt mi ketten Tomival megálmodtuk! Valóra váltottad az álmunkat, s mindenki mástól csak a dicsérő szavakat halljuk,miközben büszkén dagad a mellünk, hogy igen, a legjobb Esküvőszervező Hölgyet választottuk! El se tudod képzelni, hogy milyen jó visszahallani a rengeteg pozitív visszajelzést a vendégektől! Biztosan tudod, minden családban vannak nagy kritikusok, hát nálunk a két család legnagyobb kritikusai sem találtak egyetlen egy apró hibát sem! Mindenkinek elmondjuk, hogy mennyire ügyes voltál, és minden a Te kezed alatt összpontosult, és mindenre emlékeztél, mindent megvalósítottál. Nézegettük a család által kapott képeket, minden fontos pillanatban ott voltál a háttérben, mindenben segítettél, el se tudom képzelni, hogy mi lett volna, ha Te nem vagy!! De nem is akarom. Azt kívánom Neked, és minden ismerősömnek, aki még a nagy nap előtt áll, hogy csak Veled beszéljenek, és annyi de annyi ismerősöm esküvőjét szervezd meg,amennyit csak lehet, mert akkor biztos lehetek abban,hogy az ő álmuk is valóra válhat! Csak maradj mindig ilyen talpraesett, magabiztos és mosolygós "Tündér", és alkoss rengeteg Varázsgömböt a szuper kis csapatoddal együtt! A végén csak annyit szeretnék mondani: KÖSZÖNÖM !!!

Balog-Biri Lilla és Balog Tamás

Szilva & Tomi

Sziasztok Andi és Dorina!
Még egyszer szeretnénk megköszönni azt a sok-sok segítséget, amit tőletek kaptunk, mert nélkületek nem lett volna ilyen tökéletes a mi Nagy Napunk =) IMÁDTAM az esküvőnket! =) És MINDEN vendég nagyon jól érezte magát! Köszönjük!

Tóthék =)

Levelek nekünk

Vissza a menübe

Kedves Andi! Mi mindig is több helyszínes, sokprogramos, egyedi és meghitt esküvőt szerettünk volna, amely a leginkább tükröz minket, s amelyen a vendégek és mi is nagyszerűen érezzük magunkat. Tudtuk, hogy ez olyan nehéz és összetett szervezési feladat, amit esküvőszervező nélkül szinte lehetetlen megvalósítani. Ugyanakkor aggódtunk is, hogy a meghittség miatt kis létszámra tervezett esküvőnket senki nem akarja majd elvállalni. Te azonban kezdettől fogva mellénk álltál, minden ötletünket támogattad, s átvetted tőlünk a szervezés nehéz részét. Mindeközben a döntéseket mi hoztuk meg, s minden kívánságunk figyelembe lett véve, mindenről folyamatos tájékoztatást kaptunk. Így a stressz helyett a készülődés izgalma várt ránk. Az esküvőnk napja a segítségeddel gyönyörű emlék lett, amelyre mi is és a vendégek is szívesen gondolunk vissza. Életünk egyik legboldogabb napja volt, amelyre mikor visszaemlékezünk, mindig elfelejtjük az éppen aktuális problémánkat. S ha megkérdezik megérte-e, a válasz mindenképp: IGEN!!! Köszönjük! Simonyi Ágnes és Simonyi Albert

Ági & Albi

Kedves Andi!
Mi mindig is több helyszínes, sokprogramos, egyedi és meghitt esküvőt szerettünk volna, amely a leginkább tükröz minket, s amelyen a vendégek és mi is nagyszerűen érezzük magunkat. Tudtuk, hogy ez olyan nehéz és összetett szervezési feladat, amit esküvőszervező nélkül szinte lehetetlen megvalósítani. Ugyanakkor aggódtunk is, hogy a meghittség miatt kis létszámra tervezett esküvőnket senki nem akarja majd elvállalni. Te azonban kezdettől fogva mellénk álltál, minden ötletünket támogattad, s átvetted tőlünk a szervezés nehéz részét. Mindeközben a döntéseket mi hoztuk meg, s minden kívánságunk figyelembe lett véve, mindenről folyamatos tájékoztatást kaptunk. Így a stressz helyett a készülődés izgalma várt ránk. Az esküvőnk napja a segítségeddel gyönyörű emlék lett, amelyre mi is és a vendégek is szívesen gondolunk vissza. Életünk egyik legboldogabb napja volt, amelyre mikor visszaemlékezünk, mindig elfelejtjük az éppen aktuális problémánkat. S ha megkérdezik megérte-e, a válasz mindenképp: IGEN!!! Köszönjük!

Simonyi Ágnes és Simonyi Albert

Ani & Balázs

Kedves Andi!
Szeretnénk megköszönni a segítséged és, hogy ilyen gyönyörű esküvőt szerveztél nekünk! Nekünk ez egy örök-gyönyörű emlék lesz, amíg csak élünk! Nászútról hazaérve a Veled való találkozás után megnéztük a fotókat és a dvd-t. Gyönyörűek lettek a felvételek! Akárhányszor megnézzük mindig meghatódunk, igazad volt tényleg profik a srácok! Egyszerűen tökéletes volt minden! Még egyszer köszönjük szépen ezt a csodálatos szervezést!! Minden jót kívánunk neked és abban biztos lehetsz,hogy ha egy ismerősünknek esküvője lesz, Téged fogunk ajánlani.

Üdvözlettel : Csernay-Kovács Anita & Csernay-Kézdi Balázs

Bea & Bernard

Mikor elkezdtük szervezni a nagy napot, néhányan megkérdezték, "miért kell esküvőszervező, mások is meg tudják csinálni egyedül". Amire én azt mondtam, hogy egyrészt nincs idonk szolgáltatók után rohangálni és aztán megérzés alapján választani, de ami még fontosabb, hogy akiket te ajánlottál, azokat ismered, és tudod, hogy mit nyújtanak. És ez az egyik legfontosabb, mert azt a napot nem lehet megismételni és ha rosszul sikerül a kaja, a zene vagy nem megfelelő a helyszín, az csalódás a párnak és a vendégeknek is. A másik lényeges pont nekem az volt, hogy azon a napon legyen ott valaki, aki egész idő alatt a háttérből irányítja az eseményeket és nagyon megnyugtató volt, hogy te ezt megtetted és figyelted, hogy mikor jön a torta, a virágok, hogy rendezik be a termet, hogy terítenek, mindenki megérkezett és elkészült-e időben. Egyéb esetben ezt valamelyik rokonnak vagy barátnak kellett volna figyelni, amit én nem szerettem volna, mert akkor már nem igazán vendégek, hanem félig dolgoznak. Szerintem a mi esküvőnk igazolta - és ezt a vendégek is észrevették - hogy mekkora különbség van egy átlag és egy profik által megtervezett esküvő között. Nálunk ugyanis mindennek megvolt a logikusan felépített sorrendje és voltak kis érdekességek, meglepetések, amik emlékezetessé tették az egészet. Könnyen belátható, hogy ha valaki sokadszor csinál valamit, az jobban ért hozzá, mint aki először, és a forgatókönyv összeállításánál látványos volt ez a tapasztalat. További sok sikert Neked és szervezz még sok szép esküvőt!

Rácz Bea és Bernard Tomlinson

Bea & Péter

Drága Andika!
Életünk eddigi legszebb napját Neked köszönhetjük, és ezért mindig hálásak leszünk! Szeretettel:

Győrfi-Forgács Bea

Dóri & Julien

Kedves Andi!
Köszönjük a türelmedet és a sok segítséget! Nélküled talán nem is sikerült volna! Így viszont nagyon szép volt az esküvőnk, még egyszer köszönjük!

Dóri


Ciao Andrea!
Thank you very much for your help again! We had a real enjoyable fun, and I hope you did too! :)

Julien

Földesi Dóra és Julien Janson
Milánó

Kinga & Tamás

Kedves Andi!
Nagyon köszönjük Neked, hogy segítettél körvonalazni, aztán megvalósítani, programokkal gazdagítani a Nagy Nap eseményeit. Hálásak vagyunk, hogy mindig azt éreztük, profi, lelkes és elkötelezett csapatoddal együtt, lelkiismereti kérdés volt, hogy minden tökéletes legyen. Nyugodt szívvel, bizalommal tele vágtunk neki a várva várt napnak; aznap úsztunk a boldogságban. Méltán mondhatom, hogy életünk eddigi legcsodálatosabb napjáért, az álomesküvőnk megvalósításáért, Téged és kedves kollégáidat illet az a sok-sok dicséret, amit azóta bezsebeltünk. :) Kívánjuk Neked, a továbbiakban legyen lehetőséged minél több párt megörvendeztetni, hogy megszervezed nekik az álomesküvőjüket!

Bányai Kinga és Tamás

Niki & Márk

Kedves Andi!
Nagyon köszönjük az esküvőszervezést, és hogy a Nagy Nap során felmerült valamennyi kérdést megválaszoltad és a bonyodalmakat mosolyogva és könnyedén elhárítottad, megkönnyítve ezzel a mi dolgunkat. Mind a mi véleményünk, mind pedig a vendégeink visszajelzései alapján minden nagyon jól sikerült!

Nagyon köszönjük Neked Niki & Márk

Zsanett & Szabolcs

2009. augusztusában tartott esküvőnkön Andrea volt az esküvőszervező és nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Profi csapattal dolgozik és mivel évek óta külföldön élünk, így nagyon nehéz lett volna ezt ilyen formában kivitelezni. Az álmom egy egyszerű de mégis igényes esküvő volt, szabadtéri szertartással finom ételekkel és nagyon jó zenészekkel, profi fotóssal. Az elképzeltnél is jobbra sikerült és mindenki nagyon jól érezte magát. A dekoráció fantasztikus lett, pedig csak színekben volt elképzelésem. A zenészek végig játszottak mindenki kedvébe járva és szinte egész éjjel táncolt a násznép. Az ételek fantasztikusak voltak és a fotós is nagyon jól visszaadta képekben a buli és a szertartás hangulatát. Andrea nagyon sok terhet levett a vállamról, ugyanis az egész szervezésre 3 hónapunk volt és minden kívánságomat megpróbálta teljesíteni a költségvetésünkhöz mérve. Azóta is minden barátunk, családtagunk emlegeti milyen jó kis buli volt és mennyire jól érezték magukat.

Wéninger Zsanett és Sándor Szabolcs

Zsófi & Gábor

Szia Andi,
Már kezdek ura lenni az esküvő utáni káosznak és zűrzavarnak és miután végig beszéltem minden menghívottal az eseményeket Te maradtál, hogy köszönetet mondjak Neked. Köszönöm, hogy bízhattam Benned és ennek eredményeként olyan volt minden amilyenek mi vagyunk. Ízléses, nem hivalkodó de hajlandó mindent megtenni azért, hogy a vendégeknek frenetikus élmény legyen. Mindenkinek ízlett a kiváló leves és főételek és tetszett a finom dekoráció, a szépséges virágokkal- ennél tübb pedig nem kell, Minden tökéletesen összejött Veled és Mónival és Zsuval és Orsi csapatával, bár lehet barátaink férfi tagjai kicsit feltűnően bámulták Zsu adottságait:-). Nagyon köszönünk mindent! "Ez egy jó nap volt" /Dés L./

Puszi: Vetési Zsófi és Szőcs Gábor


Más! Mikor vittük vissza a Cukiba a torta állványt és dobozt Györgyi így kezdte: elmosott az eső Bennetetek mi? Mondtuk: Ja kicsit, a szertartást. Mire Ő: Elég az. Mire én: Á, nem volt gáz. -majd rájöttem - minek magyarázzam, úgysem értené meg, hogy ez csak egy kis részlete a nagy Egésznek:-)

Filmek

Vissza a menübe

Viki & Zsolti Budapest - Párizs Expressz

Gyöngyös & Csabi Piros malac meséje a Balatonon

Fanni & Laci Shakespeare in love


Így történt

Vissza a menübe